диджей на пулт
Blog

Защо да НЕ избираме диджея от любимия ни бар?

На всички е ясно колко важна част от сватбата е диджеят. Няма нужда да напомняме, че по време на самата сватба той има особено важно значение. Именно заради това е изключително важно да изберете не просто диджей, който сте си харесали в някой бар, дискотека или на някое парти, а такъв, който е строго профилиран и има практика със сватбите.

Знайте, че тези хора наистина си разбират от работата и от тях се изисква не просто да дойдат, да си сложат колоните и да пуснат няколко микса с песни, а и да следят и да се грижат за настроението на гостите. Сватбеният диджей винаги трябва да бъде подготвен да извади една, две игри за раздвижване на дансинга, ако се наложи, както и да изпълни ритуалите както трябва (ако е и водещ, което не е задължително). От диджея на една сватба се очаква да бъде достатъчно адекватен, подготвен и да умее да реагира във всеки един момент, така че хората да се забавляват. 

Колкото и добър да бъде един диджей, колкото и скъпа техника да има, той не струва нищо, ако не успее да предразположи гостите и да усетя цялостната атмосфера и нагласа. Не се хвърляйте на случайно хора, които не са професионалисти. Озвучаването на два бала, едно кръщене (по роднинска линия) и три юбилея не означава, че този човек ще се справи блестящо и с Вашата сватба. Затова не се доверявайте на всеки, проучете нещата или се обърнете към професионалисти, които да Ви насочат във възможно най-добрия избор… Все пак сватбата Ви е само един път в живота и не може да бъде повторена…