Blog

ТОП 5 сватбени прически за 2019 г.

Сезон 2019 предлага на всички бъдещи булки голямо разнообразие от актуални прически, без значение каква е дължината на косата. Именно през този сватбен сезон всички стереотипи могат и ще бъдат счупени. Сватбените тенденции в рокли, украса, цветове, се пренасят и на арената на прическите. Строгият кок и силно фиксираните къдрици ще бъдат изместени от далеч по-ефирни прически, които ще ви накарат да се чувствате прекрасно, дори ако нямате дълга коса…  На ревютата, които се проведоха на модните подиуми по света, стана ясно, че сватбените прически през 2019 г. ще бъдат възможно най-естествени. На преден план излизат меки вълни, отпуснати кокове и дори къси, свободно падащи коси. Модните тенденции са много разнообразни, прически за средна коса са също толкова добри, колкото и тези за дълга и къса. Ето и ТОП 5 прически за 2019 г. :

 Тренд № 1 – Боб

 

Стилистите не препоръчват драстично да променяте визията си няколко дни преди сватбата или да скъсите дължината. (Ооо, да, тук е моментът, в който наум проклинате половинката си и  си мислите – защо на мъжете им е толкова лесно, нямат грижи за грим, прическа, рокля, ноооо… лъжете се, и те имат не малко сериозни неща, които трябва да изпълняват, за да бъдат неотразими в този важен ден.) Ако през последните години носите косата си на черта, не е нужно да търсите бабини рецепти или шумно рекламирани помади за бърз растеж. За нищо на света не прибягвайте и до помощта на екстеншъни. Отмина времето на перхидрола, огромните букли, вафлите в корените и обем тип „телевизор“.  Все пак не забравяйте, че естественото днес е за предпочитане. Най-актуалните прически за къса коса през 2019 г. са каре и боб. Фееричните къдрици изглеждат невероятно женствени, сладки и романтични, не мислите ли? Ако решите да изберете за сватбено тържество рокля със сложна кройка, украсена с изобилие от волани, набори или ресни (а може би и пера), тогава е по-добре да направите по-семпла прическа. Каре с прав или страничен път е една от основните тенденции в съвременната сватбена мода.

Тренд № 2 – Небрежни къдрици

 

В тенденциите за тази година специално място имат и естествено изглеждащите къдрици. На пръв поглед правенето на такива прически са подходящи за дълги коси. Но в действителност изобщо не е така. Имате ли добър стилист – то няма невъзможни неща. Не е нужно да имате коса до кръста, за да заложите на този тип прическа. И не забравяйте, че колкото и лесно да изглежда правеното й, то изобщо не е детска игра. Затова не се чудете как сама да си спретнете нещо набързо, не рискувайте, а се доверете на фризьора си. В крайна сметка – веднъж ще бъдете булка (надяваме се и искрено ви го желаем).

Tренд № 3 – Прически с плитки

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ponytail + Fishtail braid ✨ Bridesmaid hair inspo by @jodycallanhair Glow by my girl @makeupby_andri . . Accepting Bridal bookings for 2020 Enquiries please email @jodycallanhair . . Key tools and products @nakhair thermal shield + fixation spray + shine spray + volume mousse @natalieannehaircare @natalieannehair S1 + S2 @h2dhaircare (large barrel wand) @dysonhair hair dryer . . #brisbaneweddinghairstylist #brisbanewedding #weddinghairstylist #weddinghair #bridalhair #bridalinspo #bridehairstyles #weddinghairstyle #jodycallanhair #modernsalon #wavyhair #beyondtheponytail #fishtailbraid #weddedwonderland #bridesmaidhair #hairstyles #goldcoastweddinghairstylist #theknot #byronbayweddinghairstylist #weddinghairstyles #ponytail #brisbaneformal #hairstyle @beyondtheponytail @ulyana.aster

A post shared by Bridal Hairstylist (@jodycallanhair) on

 

За по-романтично настроените булки сватбените тенденции дават възможност  за акцент от плитки в прическата. Не се мислете на Денерис Таргариен от „Игра на тронове“. Вие не сте майката на драконите (от сюжета) и не е нужно да имате около 100 плитки, идващи от всички страни. И все пак, ако темата на сватбата Ви е точно сериалът, то тогава може да си позволите нейната визия (И не забравяйте да танцувате с племенника си J ).

Може да заложите на обемна рибена кост на едната страна с разпусната коса. Друг вариант е плитка, която да тръгва като венец отпред, а долната част на косата да бъде прибрана в небрежен кок. Този стил перфектно пасва на по-пищни сватбени рокли. Разбира се, има още хиляди вариации на прическите с плитки, които биха могли да се впишат в сватбената ви визия.

Тренд № 4 – Коса назад

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A brides dream come true?👰❤️

A post shared by wedding (@weddingdreaminspo) on

 

Коса, пригладена назад ще бъде много актуална прическа през 2019 г. Разбира се, не забравяйте, че не на всеки отива тази прическа. Рискът да се превърнете в ходеща карикатура е никак не малък. Консултирайте се със стилист, отидете на една проба и едва тогава вземете смелото решение да бъдете с такава визия. Особено нежно тази прическа стои на русокоси момичета. И не на последно място – несравнимо удобна прическа е. Няма да ви създаде излишни затруднения, да се развали или пък падне. Ще бъде „бетон“ от началото на вашето сватбено тържество, през моментите за „кърпички за щастливи сълзи“ и минаването на „Зона БУМ“, до първата брачна нощ.

Тренд № 5 – Небрежен кок с разпуснати кичури покрай лицето

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Сегодня мы с Таней говорили о моих украшениях, как поделить серьги на классификации ⠀ У многих даже есть своё имя «Райские птички» , среди стилистов просто «Райские» ⠀ Я создаю украшения и часто модели при сборке по фото, создаются имея значительное отличие Работа ручная, и далеко не вышивка, повторить один в один сложно! ⠀ Многие помнят мой первый эксперимент с эскизом , но это только одна пара Все остальное интуитивно ⠀ Я бы могла продолжать, легкие штампы из одной бусины, так было в начале Была бы я на том уровне, где сейчас? Нет. ⠀ Для меня это слишком просто, но это не значит плохо Просто такие серьги не выделяются на фоне других, они обычные Я люблю краски, сочные и яркие ⠀ Если это кристаллы, то крупные Если это перья, то объёмные Если это кисти , то длинные Если ты — одна из тех, кто боится экспериментов, то просто поверь на слово, нужно постоянно пробовать. Когда ты в поиске нужной формы. Важно все. Цвет, фактура, длинна— только так ты сможешь познать себя. Через восприятие Я здесь, чтобы сказать тебе, действуй Серьги для @juliykravchuk MARIAYGOLD accessories 2690₽ 📤Доставка по России 300Р ⠀ ⠀ ⠀ ⠀⠀ ⠀ ⠀ 〰〰〰〰〰〰 Для заказа пишите в директ, Маша хочу хочу! #mariaygold_серьги_кисти ⠀ ⠀ 〰〰〰〰〰〰 ⠀ ✔Сотрудничество, заказы: Direct, WhatsApp 📲Ссылка для связи в шапке профиля 👆 ᅠ👑 Ваша MARIAYGOLD королева бусин! ⠀ ⠀

A post shared by УКРАШЕНИЯ КАК СТИЛЬ Москва (@mariaygold) on

 

„Сбогом“ на стегнатите кокове, които са толкова опънати по главата, че не рядко причиняват главоболие. Време е да посрещнем небрежните кокове, отпуснати отвсякъде и изглеждащи естествено. За да създадат романтичен вид, прекрасно биха си подхождали  с дантелена рокля. С тази прическа няма да са необходими допълнителни аксесоари. Тя е напълно достатъчна, за да ви превърне в истинско божество.

С всяка изминала година стереотипите и строгите норми се разчупват не само в моделите на роклите, но и в прическите. Все повече се залага да естествената визия, на небрежните прически, феерични къдрици и отпуснати кокове. Възползвайте се от модните тенденции и създайте свой вариант, съобразен с формата на лицето и стила, който сте избрали и определено ще бъдете неотразими!