халки върху цветя
Blog

Сватбени тенденции за 2019 г.

Предстоящата година ще бъде изключително вълнуваща за онези от Вас, които най-сетне са се решили на важната крачка да се врекат „във вечна вярност“. Ако организацията е все още в начален стадий и не сте решили какво искате, то тогава на помощ идват актуалните тенденции в сватбените тържества за 2019 г. И нека не забравяме да не робуваме на модата, най-важно е да се чувстваме добре и да изживеем този ден по най-незабравимия начин…
   1. Удобни, но стилни булчински рокли 

„Чао, чао“ обръчи, тежки воали, безкрайно дълги шлейфове и излишен плат. Време е да кажем „Здравей“ на удобните рокли, които позволяват на дамите да танцуват до малките часове на нощта. Това в никакъв случай не означава, че те ще бъдат безлични и семпли, напротив. Бутиците предлагат достатъчно атрактивни рокли, които освен красиви са и безкрайно практични и не тежат колкото булката.
 
   
2. Дръзки рокли за шаферки

​Няма да сгрешите, ако заложите на по-наситени цветове в гамата на синьото, жълтото, портокаловото и дори металически нюанси. Съвсем спокойно може да експериментирате, като не се ограничавате до бежово, нежно розово или светло лилаво. Вече не!
 
     3. Ярки цветове в украсата 

През 2019 г. идва времето на ярките нюанси. Толкова наситени, колкото очите могат да възприемат. Няма да сгрешите, ако изберете засилен акцент от зелено, лилаво, синьо, жълто, оранжево, нежно съчетан с бледа комбинация, в избрания цвят.

   4. Благотворителни каузи 

Все така популярни ще остават благотворителните каузи. „Играчка, вместо букет“ или „Кутия за дарения“ са добри алтернативи за социална ангажираност на Вашия важен ден.
   
   5. Естествени цветя 

И друг път сме акцентирали върху тази тема, но нека бъдем наясно, пластмасата няма да намери място сред актуалните сватбени трендове за 2019 г. Изберете хартиени алтернативи, дървени артикули или направени от салфетки, но не стигайте до варианта – изкуствени цветя на масите – от една страна не изглеждат толкова добре, колкто истинските, а от друга – има гости, които намират това са доста неуважително. Спестете си главоболия и превърнете Вашата сватба в малка градина, с красиви аранжировки. (Може да разгледате предложенията ни в раздел Галерия).

   6. „Да живеят съвременните технологии“ 

​Дронове, ефекти, кратки видеа, хаштагове, създаване на групи за събитието – всички те ще намерят място във Вашия сватбен ден. Новите технологии, които дават повече възможности, сериозно ще оставят своя белег и в сватбите. И не, все по-често видео и фото в традиционните им форми няма да бъдат достатъчни.

   7. Предсватбен меден месец

Няма нищо по-хубаво от това дни преди сватбата да си отдъхнете на някое хубаво място, с чаша кафе и време за любов… Все по-актуални стават малките пътешествия седмици преди сватбата. Това ще Ви даде възможността да се отърсите поне за малко от сивотата в ежедневието, а и от постоянните притеснения и детайли около предстоящото сватбено тържество. Дайте време на мозъка малко да си почине, а сърцето Ви истински да обича, без да се притеснява от въпроса „Дали всичко ще мине добре?“