сватбени халки
Blog

Сватбени тенденции 2020 г.

В навечерието на сватбен сезон 2020 г., много младоженци се лутат във всеобхватния океан от идеи. Всяко подобно събитие е съпроводено от вечните дилеми: Каква да бъде украсата; Кое място да изберем; Да има ли изнесен ритуал или не; На каква торта да се спрем… Много лесно може да вземете тези решения, ако имате някаква визия за нещата. Често обаче,  колкото повече наближава датата, толкова по-объркани стават младоженците. Не се притеснявайте! За всеки казус има решение! А ако искате вашият приказен ден да бъде съвършен – потърсете ни за безплатна консултация.

Подготвили сме списък с най-модерните тенденции, които ще бележат сватбите през 2020 г. Ако искате да сте в крак с актуалните предложения – заложете на някои от тях. И не забравяйте, че ако имате план, стратегия и визия, винаги може да следвате шепота на сърцето си и да действате така, както винаги сте си мечтали…

Сватби в тесен семеен кръг

Ако не одобрявате сватби със 100+ гости, сега е моментът да се оправдаете в модата и да направите малко празненство с най-важните за вас хора. Още повече, че и международната ситуация изисква точно това. С една мини сватба ще имате много плюсове – по-малък бюджет; по-малко пари за куверти; по-лесно намиране на зала или ресторант; по-малко разходи за украса и всички дребни детайли и не на последно място – по-лесно организиране и оптимизиране на списъка с гости.

Индивидуален подход към гостите

сватбена торта

Много е важно всеки ваш гост да се чувства наистина комфортно. Подарете му лукса да бъде специален. Това не е никак трудно. Само трябва да подходите с внимание към всеки човек. Вие най-добре познавате гостите си и техния начин на живот. Имате веган? Чудесно! Някой с алергия към фъстъци? Няма проблем. Съобразете менюто си с всеки човек. Това обаче не означава да давате да ви се качат на главата и да се съобразявате с неосновани претенции. В крайна сметка няма как да поръчате 80 различни менюта, просто защото един не яде лук (защото не обича) или не харесва краставици (защото така!).

Красиви фиби в косите на булките

сватбена прическа

Вечната класика – воала и диадемите остават все по-често на заден план. Те любезно предостъпват място на фибите, украсени в камъчета или перли. Подобен аксесоар в косата е страхотен акцент. А освен това притежава и способността да запази целостта на прическата за по-дълго време. Така че тази година може смело да се откажете от добре познатите варианти и да експериментирате с визията си.

Подходящи цветове за сватби

сватба в синьо

Една от най-големите дилеми е свързана с цвета на сватбата. И най-универсалното правило е на първо място да се съобразите с мястото. Ако залата е предимно в златни елементи, то не се впускайте в сребърна украса, само защото така сте си мечтали. Понякога пътят към съвършенство изисква и компромиси. И все пак, ако сте от късметлиите, които са избрали място, на което всичко отива е хубаво да знаете какво ще бъде тотален хит:

  • Класическо синьо – цветът на 2020 г. определено ще даде своя принос и в сватбените тържества. Той е много удачен избор за украса и стои идеално както в аранжировки, така и при текстила. Освен това синьото е символ на постоянство, упоритост, настойчивост, преданост, сериозност. Какво повече ви трябва за бъдещия семеен живот?
  • Мента – едва ли не сте разбрали, че този цвят ще бъде много модерен през тази година. Вече много дизайнери заложиха точно на него в своите колекции. Е, няма шанс, ще го виждаме и на сватби. И това е чудесно. Страхотно си партнира в комбинация с розово, така че дерзайте смело!
  • Цветно настроение и пъстрота – комбинацията на няколко подходящи цвята ще бъде все така предпочитана. Съчетания на розово, пудра, лилаво, нейви, зелено и жълто са чудесна алтернатива. Този тип цветова симбиоза внася много чар и стил и е подходящ за почти всяка зала.

 Разгледайте: Пъстра сватба в „Тера“ 

🙂 

Цветни аранжировки

Изборът от естествени цветя е все така актуален. Способността им да внесат изящество не може да се постигне с нито едно изкуствено цвете. Масово мнение е, че декорацията с изкуствени цветя е по-евтин вариант. На практика обаче това до голяма степен е грешно. Ако знаете какво искате и се съобразите с мнението на професионалисти, ще имате страхотна украса от истински рози, божури, азалии или хортензии на много приемлива цена.

Цветя за тортата

сватбена торта

Да, правилно разбрахте. Истинските цветя са топ украса за вашата сватбена торта. За препоръчване е да бъдат ядливи, но и с обикновени ще постигнете красив ефект, стига да не ги консумирате след това. Фигурките от захарно тесто определено не са нито атрактивни, нито красиви, нито стилни. Така че не се колебайте да изберете цветна сватбена торта.

Благотворителни инициативи

Все така актуална е каузата „вместо цветя“. Благотворителните инициативи са много предпочитан вариант за много младоженци. По този начин всяка една сватба може да даде и добър пример. Ако преди 10 години беше наистина трудно да намериш подобна кауза, то днес, в ерата на интернет, това може да се случи само с няколко клика.

Сватбата е едно от най-значимите събития в живота на всеки човек. Най-важно е в деня да бъдете спокойни, щастливи и усмихнати, а любовта да витае във въздуха. Не давайте шанс да напрежението и адреналина да съсипят настроението ви. За осигуряване на вашия комфорт се доверете на добри професионалисти. Ако ви предстои сватба и имате нужда от организация, украса, идеи – свържете се с нас напълно безплатно.