образец на покана
Blog

Модерната кауза

Ако сте във възрастта между 25 и 35 години, вероятно сте започнали да получавате все по-често покани за сватба от приятелите си и вероятно ви е направило впечатление, че в поканите от последните няколко години присъства една фраза: „вместо цветя…“ И след това е посочено какво да носят гостите вместо тях. 

Разбира се далеч по-благородно е да се събират пари, играчки, книжки или ваучери за деца в неравностойно положение или за детските отделения на  болниците, или пък за приют за животни, но не малко са тези младоженци, които искат лотарийни билети, книги за себе си, или пък допълнителни пари за сватбено пътешествие.

Ние уважаваме всеки избор, защото смятаме, че всеки човек е различен и  това, което са избрали за своя сватбен ден младоженци, е най-доброто според възгледите им. 

​Истината е, че подкрепяме горещо каузата „без букети“, защото всички знаем какво се случва с тях… Обикновено докато(ако) стигнат до дома на младоженците вече са прецъфтели или изсъхнали, което е много жалко. Затова, когато ви кажат, че не искат цветя, съобразете се с това желание, в крайна сметка това е техният избор и не се правят на интересни или на модерни, просто младоженците са преценили, че биха използвали парите за букети за нещо далеч по-полезно.

А ако сте фен на цветята (както сме ние), приемете, че съвсем скоро някой от двамата ще има личен празник, а след година и годишнина от сватбата им и определено тогава ще ги зарадвате с прекрасен букет цветя, на когото ще могат да се любуват дълго време. Защото съгласете се, къде и как да приберат 100 букета у дома!