Blog

Как да отпразнуваме първата годишнина от сватбата?

Сватбата е магия. Не може да се отрече, че всички момичета (е, може би почти всички) са мечтали да бъдат в ролята на приказна булка поне за малко, а момчетата са се блазнели от образа на снажния принц на бял кон, който успява да победи всяко зло, за да защити своята любима. Еуфорията безспорно е огромна.  И след края на този вълшебен ден, не само сте променили семейното си положение (а и статуса във Facebook), но сте добавили и още един празник към календара – годишнината от вашата сватба. След рождените дни и Коледа може би най-важният празник е именно честването на първия истински семеен празник. Първата годишнина е много емоционален момент. Затова много двойки се чудят как да отбележат своята една година любов… Ето и няколко интересни варианта за отбелязване на този важен ден.

Втора сватба

В идеалния случай, сватбата се случва веднъж в живота и е красиво и неповторимо изживяване. Ако не сте сключили църковен брак обаче, няма по-добър момент за това от първата годишнина. Не е нужо отново да съберете пълния списък гости, може да поканите само кумовете, група приятели, или пък роднини и да си спретнете мини сватба, която по нищо да не отстъпва на оригиналната. Все пак няма жена, която с радост да не си купи още една официална рокля, която няма къде да носи, освен на собствената си сватба…

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

5 mois 🌿💕🥂

A post shared by Alicia (@aliciareussner) on


Фотосесия                                                                                                                                                                   

Направете си щура фотосесия, с табелки, надписи и интересни аксесоари. Освен приятни емоции една фотосесия ще ви остави и красиви спомени, които ще може да добавите към семейния албум.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Fotografías para Eventos Especiales #events #photographer #fotografia #nikon #eventosespeciales #photography #nikon #babys #anniversay #anniversaryideas #wedding #bodas

A post shared by Das Design (@dasdesign_) on


Екстремни спортове

Направете нещо щуро заедно: скочете с парашут, парапланер, бънджи,  карайте водни ски, отидете да се гмуркате, участвайте в рали. Изживейте заедно нещо ексртемно, което ще ви вдигне адреналина на макс.

Пътуване

Ако смятате, че първата годишнина след сватбата е интимен момент, може би ще ви допадне идеята за пътуване до място, което винаги сте искали да посетите. Или пък си направете шопинг уикенд  до някоя близка страна, в която знаете, че правят наистина добри намаления. Така ще съчетаете полезното с приятното.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by ɪʀɪɴᴀ ᴀɴᴀᴛᴏʟɪᴇᴠɴᴀ (@stylist.lisogor) on


Романтична вечеря

Това е класическата версия на отбелязването на първата годишнина от сватбата. И да ви признаем съвсем не е лош вариант. Едва ли има нещо по-хубаво от спокойна вечер на свещи, в уютен ресторант, приятна музика, чаша вино, вкусно хапване. Пък нека някой ви каже, че е било скучно. С любимия човек не може да бъде скучно!