червена роза и изкуствено цвете
Blog

Без изкуствени цветя

Декорацията на една сватбена зала, макар подценявана често, е един от най-важните елементи, за да бъде една сватба перфектна. Да, съвсем не е нужно да се прекалява, да се изливат купища с пари, за да се демонстрира това и онова… но истината е, че за весела сватба, първо трябват младоженци, които да се забавляват, после диджей, който да поддържа купона и не на последно място: празнична обстановка…

Няма да се лъжем, че най-трудоемката и най-скъпата част от една сватба, това са цветните декорации. Някой може да каже, че няма грозни цветя, да, няма, но затова пък има зле аранжирани цветя.  Има и нещо, което ние, от Сватбена агенция МирАлекс, категорично не приемаме: ИЗКУСТВЕНИТЕ ЦВЕТЯ! Може би вече има доста добри имитации, но са имитации… Нито една изкуствена роза, не може да замени съвършенството на истинската. Ако смятате, че никой няма да забележи изкуствените цветя, повярвайте – не е така… А ИЗКУСТВЕН БУЛЧИНСКИ БУКЕТ е направо гранично с абсурд. С него нито ще спестите пари, нито ще го запазите за вечни времена, за да му се любувате през следващите години… Нека не се заблуждаваме, аранжировките от изкуствени цветя не могат да бъдат сравними с тези от естествени рози, божури, далии, хортензии и т.н.

Сватбата е символ на началото на нов съвместен живот… Смятате ли, че е подходящо, да има неживи цветя…? Ние сме твърдо против! Ако някой ви убеждава, че така ще спестите пари, това не е така, целогодишно има живи сезонни цветя, които са на достъпни цени. С тях аранжировките ще бъдат свежи, пъстри, в цветовете, които искате, ще носят със себе си символика, аромат и живот… Украсата с изкуствени цветя не може да създаде празничната атмосфера, от която една сватба има нужда. Не искате да я бележите с изкуствен дух, нали…?

Сватбата е един от най-важните дни в живота и определено не е ден, в който трябва да се правят компромиси, а нека не се лъжем-изкуствените цветя са компромис, за който ще съжелявате много, още на следващия ден след сватбата.

​По-добре направете компромис със сортовете цветя, но не и с това дали да бъдат естествени…